Frankofån

Jag är helt inne i en Frankriketörst som heter duga. Musik, filmer, bilder, sajter, nyheter. Ingen hejd. Jag får den ofta och den brukar vara korta perioder. Men den här gången verkar den vara helt osläckbar. Den utlöstes när jag hyrde Skönheten och monstret i Paris till tjejerna förra helgen. Eller, nej den utlöstes nog tidigare för jag hyrde filmen på grund av törsten. En tout cas, en av låtarna fastnade i huvudet på både mig och tjejerna. La Seine. Och nu går den runt runt runt på Spotify här hemma. Fantastiskt trevligt litet stycke. Dessutom fick jag en våldsam lust att se Flickan på bron igen.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • StumbleUpon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *